Nieuw! eGym premium

Nieuw bij Sportcenter Balance: eGym Premium!

 

Nadat u kennis heeft gemaakt met de eerste fase van onze cirkel krijgt u een GRATIS upgrade naar eGym premium! Met de intelligente trainingssoftware van eGym Premium word je training nog individueler en train je op basis van je persoonlijke trainingsdoel. eGym Premium kun je zien als het navigatiesysteem die de snelste route berekent om jouw fitnessdoel te bereiken!

 

Er zijn 7 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s waar je uit kunt kiezen, te weten:

 

Reha Fit: langzame bewegingen met een geleidelijke stijging van het trainingsgewicht, zodat je snel én verantwoord herstelt. Deze training sluit perfect aan bij revalidatiesporters en sporters in behandeling bij onze fysiotherapeut!

Spieropbouw: focus op hoge belasting van de spieren met een langzame bewegingssnelheid voor optimale en snelle spiergroei;

Vetverbranding: intensieve training gericht op krachtuithoudingsvermogen voor een maximaal calorieverbruik en verhoging van de stofwisseling, je kilo's vliegen ervan af!

Algemene fitness: verschillende vormen van spiertraining gericht op krachtbehoud en vitaliteit. Fit en vitaal door het leven!

Atletisch: focus op prestatieverbetering door het ontwikkelen van snelheid en spierkracht. Zeer geschikt voor (top)sporters die prestatie willen leveren!

Bodyshaping: combinatie tussen verschillende vormen van training om het lichaam optimaal "in shape" te krijgen. Strak in je vel is hierbij het uitgangspunt.

Metabolic Fit: Speciaal voor mensen met diabetes II. Geleidelijk aan verbeteren van het krachtuithoudingsvermogen om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Meer dan één miljoen mensen in Nederland lijden aan diabetes II.

 

Welk doel je ook wil bereiken – wij hebben het juiste trainingsprogramma voor jou.

Start nu met trainen op eGym en bereik jouw persoonlijke trainingsdoel. Maak een afspraak met je trainer en probeer eGym Premium gratis uit!

 

Wat is het verschil tussen eGym Classic en eGym Premium?

eGym Classic is een hele goede basis voor spiertraining, waarmee je snel, effectief en met meer plezier gaat trainen. Door de krachttest train je altijd met het voor jou optimale trainingsgewicht en door de afwisseling van regulier en negatief trainen krijg je regelmatig een andere trainingsprikkel wat jouw trainingsresultaat garandeert.

 

Met eGym Premium gaan we een stapje verder en wordt de training nog meer gepersonaliseerd! Je kunt nu namelijk kiezen uit 7 trainingsprogramma’s; elk programma heeft z’n eigen focus, zoals spieropbouw of vetverbranding en de training wordt daardoor nog individueler en optimaal geperiodiseerd aan jouw persoonlijke trainingsdoel. Dus een fitness navigatiesysteem die de snelste route berekent om jouw doel te bereiken!

 

Na elke 6 trainingen ga je werken met een andere trainingsmethode wat zorgt voor optimale variatie en progressie en de juiste trainingsprikkel. In totaal zijn er nu 5 verschillende trainingsmethoden waar de software gebruik van maakt. Deze innovatieve trainingsmethoden zorgen tevens voor nog meer trainingsbeleving, waardoor je eGym workout nog leuker wordt!

 

Ben jij klaar om eindelijk eens échte resultaten te behalen? Boek dan hier je gratis proefles!