Wat is eGym?

Update: NIEUW! Immunity boost programma 

Onze innovatieve eGym FITcircle is sinds kort uitgerust met een exclusief programma om uw immuunsysteem te versterken en het infectierisico te verlagen. Onze intelligente apparatuur zorgt ervoor dat u in een bepaalde hartslagzone traint waardoor u extra Myokines aanmaakt welke zeer actief bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem. 

 

eGym Cirkel bij Sportcenter Balance: Fit & Vitaal in 30 minuten mét resultaatgarantie!

 

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden maar heeft u niet veel tijd? Of wilt u eindelijk eens écht resultaat? Maak nu kennis met de eGym cirkel. Wij bieden u zelfs een resultaatgarantie! Onze deskundige coaches staat voor u klaar!

 

Wat is de eGym Cirkel?

De eGym Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. De eGym coach stelt eenmalig alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart in de vorm van een armband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touch display trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

 

Waarom trainen op de eGym Cirkel?

      Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;

      Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;

      Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;

      Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;

      Fit & Vitaal in 30 minuten!

 

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!

 

Je kunt bij Sportcenter Balance gratis kennismaken met de eGym Cirkel. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor het inplannen van een gratis proeftraining.